Добрите обноски извън дома

Как да бъдем джентълмен или дама, когато сме навън

   Представяне на курса

Курсът “Добрите обноски извън дома” ще запознае детето ви със златните правила на поведение, когато сме навън. Добрите обноски са важни във всяка обстановка и ни гарантират успешно общуване и приятно изкарване, където и да се намираме.
Всички обичаме да посещаваме мола. Знаем ли обаче как да се държим като джентълмен или дама още на входа? Как да се редим на опашка пред касата в магазина и къде да застанем на ескалаторите? А в асансьора?
Курсът е чудесна възможност да прекарате време с вашето дете и да му помогнете да усвои принципите за добро поведение, така че следващото ви излизане заедно да бъде приятно и за двама ви. Още по-важно - децата ще разберат защо добрите обноски са важни, а не просто задължителни или пък скучни.


Вашият инструктор


Невена Басарова
Невена Басарова

Невена Басарова-Дичева е признат и обичан специалист по добри обноски, основател и управител на Първа детска академия за добри обноски, където деца, тийнейджъри и техните родители се обучават как подрастващите да се държат в обществото, как да спазват добрите маниери и правилата на общуване. Създава иновативната методика „Гъвкава дисциплина“, с помощта на която децата се възпитават в уважение към правилата и в същото време имат свободата и простора да се развиват. Автор на бестселъра за деца и възрастни „Детска академия за добри обноски“ (изд. „Софтпрес, 2019 г.“)


Често задавани въпроси


Кога започва и свършва курсът?
Курсът започва сега и няма краен срок. Той се провежда онлайн и зависи изцяло от Вашето темпо. Вие решавате кога да започне и да приключи Вашият курс.
Колко време ще имам достъп до курса?
Как ви звучи този отговор - за цял живот? След като се запишете, имате неограничен достъп до курса за колкото време пожелаете, на всяко устройство, което Ви е удобно.

Започни сега!