Добри обноски на публични места

Как да сме облечени и как да се държим на на кино, в операта, в театъра, на балет или на църква

Курсът "Добри обноски на публични места" ще ви преведе през тънкостите на доброто поведение, когато сме извън дома. Този курс е създаден за деца, които не просто прекарват голяма част от свободното си време навън, но и го правят на места като театър, опера, балет, църква и т.н.

Без значение дали става въпрос за забавление или за важно и сериозно събитие, всяко дете може да направи добро впечатление с поведение, което да го отличи от тълпата. Приятно гледане!Вашият инструктор


Невена Басарова
Невена Басарова

Невена Басарова-Дичева е признат и обичан специалист по добри обноски, основател и управител на Първа детска академия за добри обноски, където деца, тийнейджъри и техните родители се обучават как подрастващите да се държат в обществото, как да спазват добрите маниери и правилата на общуване. Създава иновативната методика „Гъвкава дисциплина“, с помощта на която децата се възпитават в уважение към правилата и в същото време имат свободата и простора да се развиват. Автор на бестселъра за деца и възрастни „Детска академия за добри обноски“ (изд. „Софтпрес, 2019 г.“)


Често задавани въпроси


Кога започва и свършва курсът?
Курсът започва сега и няма краен срок. Той се провежда онлайн и зависи изцяло от Вашето темпо. Вие решавате кога да започне и да приключи Вашият курс.
Колко време ще имам достъп до курса?
Как ви звучи този отговор - за цял живот? След като се запишете, имате неограничен достъп до курса за колкото време пожелаете, на всяко устройство, което Ви е удобно.

Започни сега!