Добри обноски у дома и на гости

Как да се държим, когато сме вкъщи, и как да бъдем добри гости!

   Представяне на курса

Курсът “Добри обноски у дома и на гости” ще помогне на вашето дете да научи правилата за добро поведение, когато отива на гости на любим приятел. За да бъде изкарването приятно, има няколко стъпки, които е важно да не пропускаме. Често обаче, улисани в игри, децата ги забравят.

Още от приемането на поканата за гости и посрещането в дома на приятеля му, през игрите, които играе, детето е добре да знае кое поведение е приемливо и кое не. А какво правим, ако гостуването е с преспиване? Всички възможни ситуации са разгледани в този курс, така че да подготвите детето си перфектно.

Да владеем добрите обноски в общуването още от малки означава да изградим умения за успешна комуникация за в бъдеще. Ето защо, ако искаме да помогнем на детето ни да има щастливи приятелства, този курс ще се окаже безценен за тях!


Вашият инструктор


Невена Басарова
Невена Басарова

Невена Басарова-Дичева е признат и обичан специалист по добри обноски, основател и управител на Първа детска академия за добри обноски, където деца, тийнейджъри и техните родители се обучават как подрастващите да се държат в обществото, как да спазват добрите маниери и правилата на общуване. Създава иновативната методика „Гъвкава дисциплина“, с помощта на която децата се възпитават в уважение към правилата и в същото време имат свободата и простора да се развиват. Автор на бестселъра за деца и възрастни „Детска академия за добри обноски“ (изд. „Софтпрес, 2019 г.“)


Често задавани въпроси


Кога започва и свършва курсът?
Курсът започва сега и няма краен срок. Той се провежда онлайн и зависи изцяло от Вашето темпо. Вие решавате кога да започне и да приключи Вашият курс.
Колко време ще имам достъп до курса?
Как ви звучи този отговор - за цял живот? След като се запишете, имате неограничен достъп до курса за колкото време пожелаете, на всяко устройство, което Ви е удобно.

Започни сега!