Добри обноски в училище

Как да създаваме приятелства. Детето в училище – ново дете, посрещане и приобщаване. Защо понякога имаме несъгласия и как да ги избегнем. Тормозът в училище

Курсът "Добри обноски в училище" обобщава най-важните правила за добро поведение в училище и в детската градина. Как да създаваме приятелства. Детето в училище – ново дете, посрещане и приобщаване. Защо понякога имаме несъгласия и как да ги избегнем. Тормозът в училище - как да се справим с него. Курсът е напълно подходящ както за гледане от децата самостоятелно, така и заедно с родителите.Вашият инструктор


Невена Басарова
Невена Басарова

Невена Басарова-Дичева е признат и обичан специалист по добри обноски, основател и управител на Първа детска академия за добри обноски, където деца, тийнейджъри и техните родители се обучават как подрастващите да се държат в обществото, как да спазват добрите маниери и правилата на общуване. Създава иновативната методика „Гъвкава дисциплина“, с помощта на която децата се възпитават в уважение към правилата и в същото време имат свободата и простора да се развиват. Автор на бестселъра за деца и възрастни „Детска академия за добри обноски“ (изд. „Софтпрес, 2019 г.“)


Често задавани въпроси


Кога започва и свършва курсът?
Курсът започва сега и няма краен срок. Той се провежда онлайн и зависи изцяло от Вашето темпо. Вие решавате кога да започне и да приключи Вашият курс.
Колко време ще имам достъп до курса?
Как ви звучи този отговор - за цял живот? След като се запишете, имате неограничен достъп до курса за колкото време пожелаете, на всяко устройство, което Ви е удобно.

Започни сега!