Етикет по време на ваканция: възпитани деца, спокойни родители

Всичко, което трябва да знаете за добрите обноски при пътуване и по време на почивка

Само до 15 април - 20% отстъпка с код VACATION2020!

Курсът "Етикет по време на ваканция: възпитани деца, спокойни родители" ще направи вашата ваканция по-спокойна и по-пълноценна - без караници, сръдни и разплакани детски очи. Той ще ви помогне децата да се забавляват, а вие - да отдъхнете!

Лекциите ни превеждат през най-важните правила за добро поведение по време на пътуване, в хотела, на плажа, на ски пистата и дори в спа центъра. Без значение дали пътуването е с автомобил, самолет или автобус, простите правила, които ще научите от Невена Басарова, ще са от помощ през целия живот! А можем ли да си почиваме добре, ако не уважаваме почивката на другите? Това е само един от въпросите, чийто отговори ще разберете от курса.

И най-важното - когато децата знаят как да се държат добре по време на ваканция, родителите могат да са спокойни, че всичко ще протече по план.


Вашият инструктор


Невена Басарова
Невена Басарова

Невена Басарова-Дичева е признат и обичан специалист по добри обноски, основател и управител на Първа детска академия за добри обноски, където деца, тийнейджъри и техните родители се обучават как подрастващите да се държат в обществото, как да спазват добрите маниери и правилата на общуване. Създава иновативната методика „Гъвкава дисциплина“, с помощта на която децата се възпитават в уважение към правилата и в същото време имат свободата и простора да се развиват. Автор на бестселъра за деца и възрастни „Детска академия за добри обноски“ (изд. „Софтпрес, 2019 г.“)


Често задавани въпроси


Кога започва и свършва курсът?
Курсът започва сега и няма краен срок. Той се провежда онлайн и зависи изцяло от Вашето темпо. Вие решавате кога да започне и да приключи Вашият курс.
Колко време ще имам достъп до курса?
Как ви звучи този отговор - за цял живот? След като се запишете, имате неограничен достъп до курса за колкото време пожелаете, на всяко устройство, което Ви е удобно.

Започни сега!