Етикет при хранене

Всичко, което трябва да знаете за правилното поведение на маса вкъщи и на публични места

Курсът "Етикет при хранене" обхваща всички важни теми, които касаят правилното поведение на масата. От това как да продредим правилно масата, как да седнем и как да използване на приборите, до това как да се оттеглим учтиво, ако ни се налага да станем по време на хранене. Невена Басарова-Дичева познава всички непредвидени ситуации, които могат да се случат на масата, и ви подготвя за тях. Ще научите и какво е хубаво да правим на масата и какво да не правим. След този курс ще забравите неудобството, докато хапвамте заедно с детето си вкъщи или навън.Вашият инструктор


Невена Басарова
Невена Басарова

Невена Басарова-Дичева е признат и обичан специалист по добри обноски, основател и управител на Първа детска академия за добри обноски, където деца, тийнейджъри и техните родители се обучават как подрастващите да се държат в обществото, как да спазват добрите маниери и правилата на общуване. Създава иновативната методика „Гъвкава дисциплина“, с помощта на която децата се възпитават в уважение към правилата и в същото време имат свободата и простора да се развиват. Автор на бестселъра за деца и възрастни „Детска академия за добри обноски“ (изд. „Софтпрес, 2019 г.“)


Често задавани въпроси


Кога започва и свършва курсът?
Курсът започва сега и няма краен срок. Той се провежда онлайн и зависи изцяло от Вашето темпо. Вие решавате кога да започне и да приключи Вашият курс.
Колко време ще имам достъп до курса?
Как ви звучи този отговор - за цял живот? След като се запишете, имате неограничен достъп до курса за колкото време пожелаете, на всяко устройство, което Ви е удобно.

Започни сега!